Прегледи: 3711 - Коментари: 3
ВЕСЕЛИНА ТОМОВА от институция се превърна в п…туция

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА от институция се превърна в п…туция

РодинаБг.ком е добре запознат с журналистическите, че и други $качества$ на лицето Веселина Томова.

Тя изгаря с огън и жупел всеки и всичко, оглежда и "копринените рокли и долното бельо" на политички и политически "камериерки", вглежда се в мускулите, бедрата и между бедрата на видните ни политици – като се почне от Бойко и екс кмета на Варна Кирил Йорданов, та се стигне до варненското л… овчарче Янко Станев. Няма лошо, макар че делата срещу нея, вкл спечелените срещу нея са много и със сериозен финансов "статус".

На времето нашето издание, е-вестникът ни, пусна една статия "Веселина Томова е институция". Това е наша снимка, на журналистката Юлия Кунева, тогава във вестник "Труд", издание днес със затихващи функции, но тогава № 1 в Българско. Тази снимка се появява като ПЪРВА в "Гугъл – изображения" за Весито, което е повод за наша заслужена гордост. Книгите на Томова за варненската мафия имаха сравнително добър успех. Друг е въпросът, че основната бандитска статистика "писателката" Томова получи пак от Юлия Кунева – за което Томова лично благодари на Кунева на промоцията на първата веселинова книга за бандитска Варна.

В края на краищата Веселина Томова с характерното за нея неблагодарно поведение "охрачи" първата си приятелка /както тя самата твърдеше/ в "Афера.Бг". Впрочем това издание бе де факто създадено от варненския бизнесмен Веселин Данов, но при "странни" /чети: алпачиновски/ обстоятелства стана собственост на Весито.

И тогава започна сагата на рекета, за който Томова е написала хиляди страници. Дали тя рекетира или нея я рекетират, питайте всеки що-годе изявен варненски бизнесмен и/или политик – Янко Станев, Веселин Марешки, екс-овете и днешния кмет на Варна Христо Кирчев, Кирил Йорданов и Иван Портних, ексшефа на БСП и де факто собственик на "Петел.Бг" Борислав Гуцанов, изобщо всеки, който има парички, например потъналия в политическото небитие Яне Янев, когото Веселина поддържаше, а на техен разговор във Варна сме случайни свидетели, ставаше въпрос за 25 000. Друг е въпросът, че РЗС /ако сте забравили партията "Ред, Законност и Справедливост"/ на Янето се провали тогава тотално на местните избори във Варна, очевидно журналистическата подкрепа на Томова не помогна.

В свои статии тя неведнъж е охрачвала Главния редактор на РодинаБг.ком Димитър Кунев. Но Кунев никога по никакъв повод не е вземал и лев от политици или бизнесмени, а нашата нарочена журналистка Томчето е правила пищни рождени дни в скъпи и прескъпи варненски ресторанти. От къде са парите – ами от журналистическа "дейност".

Никога не чета "Афера.Бг", от където мирише на нечистоплътност /почти/ във всяка статия. Дали е от самата Веселина Томова или от нейните герои – или и от двете – оставаме на нашите читатели почтени националисти и почтени хора да преценят.

Но поведението по отношение на финансите на нашата героиня-"журналистка" я превърна от институция в п...туция.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Веселин Данов     Дата: 2017-08-15 12:18:43    
Кунка, пропуснал си да напишеш #ЗАЩО# Томова няма нито един ред срещу ТИМ? Кооооооооолко е получила, знайййш ли?

2. Потребител: Варна     Дата: 2017-08-16 11:34:34    
Томова, че Томова. Гнусна си е, да. Ама едно е сигурно, няма по-голям боклук от Веско Данов. Как изобщо го пуснаха от затвора тоя с такова цветущо досие, така и няма да разберем...

3. Потребител: Средният Чечи     Дата: 2017-08-16 12:40:03    
Те Данова и Томов /няма грешка в рода/ са си лика-прилика.